Здравейте на всички фенове на Алфа.Изправен съм пред дилема дали да си купя Алфа 156 1,9 jtd 2002 първа регистрация за около 6000 евро.Притесняваме най вече дали двигателя е читав и ходовата част троши ли се бързо и ако е така тежка ли е подръжката.Благодаря на всички които ми пишат и между другото съм стар алфист имал съм 33 1.7 16v и 155 1,8 ts.Сега карам Опел и мното искам да се върна на любимата ми марка.
Известие
Collapse
No announcement yet.
искам да си купя
Collapse
X
-
Двигателят е доста добър, май го слагат на последните модели на ОпелЗа ходовата част - не знам кола в Бг която да няма проблеми с ходовата част освен БТР
Поразрови се из форума има доста написано по тези въпроси
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
-
Първоначално публикувано от kal666Благодаря за отговора ,а как ти се струва цената?След нова година не съм се интересувал много от цени но според мен е нормална цена.
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
за такава година си е ОК ценатаI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от KatriksКато коли не се притеснявай страхотни са няма мяста за обсъждане.
Но виж цената малко ме притеснява не е ли много голяма помисли си или поне се спазарете да ти свали малко
Comment
Comment